Foreningen Nordens Fredensborg Lokalafdeling afholder ligesom mange andre i Norden en aften med fællessang. Det foregår på Humlebæk Bibliotek lørdag den 7. september kl. 19.00.

 
2019 markerer 100-året for stiftelsen af Foreningerne Norden, og for at fejre jubilæet vil Aarhus Festuge og Foreningerne Norden samle folk i hele Norden via sang. Lørdag d. 7. september kl. 20.00 samles nogle af Nordens bedste kor i Aarhus for at medvirke i en storslået koncert, der både indeholder korsang på højeste niveau og fællessang for hele Norden. Koncerten transmitteres via livestream direkte fra Aarhus og ud til kulturhuse, biografer og storskærme over hele Norden, hvor Foreningen Nordens lokalafdelinger i samarbejde med lokale kor- og kulturaktører har etableret samlinger, hvor alle kan møde op og synge med på dét, der formentlig bliver den største nordiske fællessang nogensinde!

 

 

I løbet af koncerten synges tre nordiske fællessange, hvor alle uanset sangstemme, nationalitet eller alder inviteres til at synge med. De tre udvalgte sange er ‘Til Ungdommen (Kringsatt av Fiender)’, ‘Vem kan Segla Förutan Vind’ og ‘I Skovens Dybe Stille Ro’.

Koncerten er en del af Aarhus Festuges projekt Stemmer Bygger Bro, og fællessangen skal bygge bro på tværs af de nordiske sprog og geografiske afstande. Koncerten bygges op efter de nordiske årstider og skal være en hyldest til det nordiske samarbejde og de nordiske værdier om solidaritet og værdsættelse af mangfoldighed.

Inden transmissionen af korkoncerten i Århus akkompagnerer Peter Brandt os til en stribe nordiske sange. Kom og vær med til at hylde Norden sammen med andre Norden-venner.

Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig til Foreningen Nordens formand, Lisa Juhler, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 22510829.

Med venlig hilsen
Lisa Juhler
Foreningen Norden, Fredensborg lokalafdeling
Tlf. 22510829