Kulturelt Samråd Fredensborg 

I år kan de 17 medlemmer af Fredensborg Brass Ensemble fejre, at det er 20 år siden, man startede med at spille sammen. Mange af medlemmerne har været med helt fra begyndelsen, og ikke mindst ensemblets faste dirigent Henrik Madsen har trukket et stort læs, for at få messingblæserne op på det høje musikalske niveau, der er kendetegnet for ensemblet. Jubilæumsåret bliver fejret ved en række koncerter både i og udenfor Fredensborg. Ensemblet har taget lidt forskud på festen, idet man har modtaget invitationer fra kirkerne i Allinge, Nexø og Sct. Nicolai kirker i Rønne til at spille koncerter der. Det er tredje gang ensemblet besøger Bornholm.

 

Ensemblet holder rigtig meget af at spille underholdende musik, og det er netop denne glade musik, man kan høre til fødselsdagskoncerten. Programmet favner bredt. Hvad med musik af Henrik den VIII arrangeret for messingensemble af Mogens Andresen, musik af Chris Hazell, der beretter om fire fantastiske katte, selv klovnemusik er på programmet, og selvfølgelig er nogle af ensemblets dygtige solister gået i skarp træning. Lyt til et par flotte marcher, og når Fredensborg Brass Ensemble holder promenadekoncert, kan man være sikker på, at man som publikum også selv får lov til at synge med på et par gode fællessange. Måske bliver det i år fødselsdagssangen?

Senere på året skal der spilles til oktoberfest på kroen, og som kontrast dertil bydes der på før-julekoncert i Asminderød kirke. Når vi når frem til den 20. januar, kan man glæde sig til et brag af en jubilæums-nytårskoncert, der er nr. 20 i rækken.

Men nu gælder det fødselsdagskoncerten, som finder sted i ”Kulturhus Fredensborg Gl. Biograf” søndag den 16. september kl. 15.00. Billetter à kr. 75,00 kan købes hos Fredensborg Boghandel tlf. 48480173 eller evt. i døren inden koncerten. I pausen byder ensemblet på lækker fødselsdagskringle og en kop kaffe eller the.

Venlig hilsen

Fredensborg Brass Ensemble

v/Karl Erik Andersen

Zoarsvej 5

3480 Fredensborg

Tlf. 48481353/22471480

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.