Kulturelt Samråd Fredensborg 

Havnedag og fest lørdag d. 25. august

Vi byder velkommen til gratis sildebord kl. 12.00 sponsereret af Sletten Fiskehus, hertil kan man købe kold fadøl og snaps. Til støtte for havne- feststemningen vil der være levende musik under hele sildespisningen. Er man mere sulten efter sildebordet kan man købe grillpølser.

 

 

Herefter er der flere arrangementer og aktiviteter til børn og voksne, her bydes bl. a. på et fiskebassin hvor der også afholdes krabbevæddeløb.  Musikstemningen holdes vedlige af en substitut for  John Mogensen

Til børnene er der popcorn, bagning af snobrød samt muligheder for at male på sten, herudover er der en spændende fiskedam sponseret af Rodes Magasin, hvor alle vinder præmier.

I løbet af eftermiddagen optræder teatergruppen Ragnarock med forskellige sketchs og underholdning.

Marinehjemmeværnet fra Helsingør er tilstede med en  bemandet udstilling, for at fortælle om deres virke og formål, hvordan de er med til at passe på os alle, samt med vejledning til hvordan vi alle kan være agtpågivende overfor det usædvanlige.

Hele dagen tilbydes der diverse drikkevarer, kageboden har nybagt kage og kaffe.

Slagter Lundgård står for alt maden på havnen med pølser og fiskefrikadeller og kl.18.00 er den store grill er klar, hvor der serveres god og dejlig aftensmad til fornuftige priser.

Fra kl. 20.00 spiller det lokalkendte orkester BG- band op til dans og underholdning i teltet.

Vi slutter festen kl. 24.00

Alle er særdeles velkommen til en hyggelig og spændende dag i Sletten Havn.

Fiskerlejet Sletten Havns Venner