Humlebæk Kinstforenings sommerudflugt 9. juni 2018

Kunstnerne til årets sommerudflugt er i år fundet i Nordsjælland – vi har allieret os med en gribskovmaler for at finde spændende kunstnere i Gilleleje - Tisvilde området.

 

Karen Lindberg, som har kreeret ruten for os, følger os hele vejen rundt.
Vi starter hos Gorm Eriksen i Smidstrup. Han er uddannet litograf. Han er en ekspressiv maler som udtrykker sig i kraftige rene farver. Har udstillet flere gange på Charlottenborg samt i udlandet.
I Vejby besøger vi Lone Sander Klan som udtrykker sig i grafik og akryl, men hun laver også smykker i sølv med alle mulige sten.
FROKOST i Gretely ved Tibirke kirke hvor vi bliver orienteret om Vejby –Tibirke selskabet
Næste kunstner er Eva Müller som er ikonmaler. Hun har haft talrige udstillinger i udlandet , været lokalredaktør på Kunstavisen , været ansat på Akademiet og er kunsthistoriker.
Hanne Aagaard Jensen i Helsinge udtrykker sig i billeder fra hverdagen og billeder fra fantasiverdenen. Foretrækker olie, men benytter også acryl , tusch , pastel og blyant. Er også underviser.
Vi slutter hos Karen Lindberg som er akvarelmaler. Hun er uddannet hos flere af vore kendte malere. Hun er medlem af Gribskovmalerne og Nordisk Akvarelselskab.
Hos Karen Lindberg drikker vi eftermiddagskaffen. Bestyrelsen sørger for kager.

Vi mødes på østsiden af Humlebæk station kl. 9.15 afgang kl. 9.30
Pris for turen er 285 kr.
TILMELDING på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
INDBETALING på foreningens konto: reg.1329 kto. 3490 404 057, HUSK NAVN i ref. eller kontant til Marianne

Tilmelding og betaling senest 25. maj 2018
Vi regner med at være tilbage i Humlebæk ca. kl. 17.30

Sommerhilsen turudvalget
Kis Bonde , Marianne Møller , Hanne Jonassen