I år kan de 17 medlemmer af Fredensborg Brass Ensemble fejre, at det er 20 år siden man startede med at spille sammen. Mange af medlemmerne har været med helt fra starten, og ikke mindst ensemblets faste dirigent Henrik Madsen har trukket et stort læs, for at få messingblæserne op på det høje musikalske niveau der er kendetegnet for ensemblet.

 

Jubilæumsåret bliver fejret ved en række koncerter både i og udenfor Fredensborg. Der bydes på fødselskoncert i Fredensborg Biograf til efteråret, og hvis vejen falder forbi Bornholm sidst i august, vil man kunne høre Fredensborg Brass Ensemble i tre kirker samt på torvet i Rønne. Det var en dejlig invitation af få i jubilæumsgave.

Ensemblet holder rigtig meget af at spille underholdende musik, og det er netop denne glade musik man kan høre til Promenadekoncerten, der spilles ved ”Porten til Fredensborg Slot”. søndag den 17. juni kl. 15.00. Koncerten henvender sig selvfølgelig til byens borgere, men bestemt også til de mange turister og andre besøgende der gå tur ved slottet. Stopper op en stund - lytter på eller bliver under hele koncerten, der varer en times tid. Programmet favner bredt. Hvad med musik af Henrik den VIII arrangeret for messingensemble af Mogens Andresen, musik af Chris Hazell, der beretter om fire fantastiske katte, selv klovnemusik er på programmet, og selvfølgelig er nogle af ensemblets dygtige solister gået i skarp træning. Lyt til et par flotte marcher, og når Fredensborg Brass Ensemble holder promenadekoncert, kan man være sikker på, at man som publikum også selv får lov til at synge med på et par gode fællessange. Promenadekoncerten er arrangeret af kommunens Kultur-og Turismeudvalg og det er helt gratis at lytte på. Skulle vejret arte sig dårligt afholdes koncerten indendørs i ”Kulturhuset Fredensborg Gl. biograf” Kom glad.

Venlig hilsen

Fredensborg Brass Ensemble

v/Karl Erik Andersen

Zoarsvej 5

3480 Fredensborg

Tlf. 48481353/22471480

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.